Top agent

PORTAL O TRŽIŠTU NEKRETNINA - informiranje, edukacija i promidžba

Luksuzni hotel Hyatt Regency otvara se u Zadru 2019.godine

Investicija vrijedna 100 milijuna eura

Predstavnici Dogus grupe i lanca Hyatt u četvrtak su u Zadru predstavili projekt Hyatt Regency Zadar Maraska, što će ujedno biti i prvi Hyattov hotel u Hrvatskoj, čije se otvorenje planira u proljeće 2019.godine.
Uz hotel, Dogus grupa će izgraditi 115 luksuznih rezidencija te komercijalni dio s ekskluzivnim trgovinama, restoranima i cafe barovima. Ulaganje u hotel, rezidencije i popratne sadržaje vrijedno je 100 milijuna eura.
Hotel koji će imati 130 soba i apartmana, spa i welness centar, konferencijsku dvoranu, restorane i barove, potpisuje arhitekt Boris Podrecca.

"Mi smo dovoljno mali da ne smijemo biti prosječni”

Ministar turizma Anton Kliman rekao je na predstavljanju kako Dogus grupa nije više samo investitor, jer “kad toliko ulažete u neku državu, niste samo investitor nego i prijatelj”.
“Dogus grupa nije došla k nama jer smo lijepi i pametni, nego jer vidi potencijal i to je dobar signal. Smjer kojim hrvatski turizam mora ići, smjer je izvrsnosti, bolje isplativosti, posjećenosti i privlačenja gostiju velike platežne moći. Mi smo dovoljno mali da ne smijemo biti prosječni”, rekao je Kliman.

Početak nove generacije hotelskog menadžmenta

Završetkom ovog projekta, ukupni iznos ulaganja Dogus grupe u Hrvatsku porast će na 350 milijuna eura.
Regionalni potpredsjednik Hyatt International Hotels and Resortsa Jacques Morand, najavio je da će zadarski projekt biti početak nove generacije hotelskog menadžmenta te da će oni koji dobiju posao u zadarskom hotelu moći će raditi u svim Hyattovim hotelima u svijetu. Također, rekao je da taj hotelski lanac planira proširenje na Zagreb i Split.


Top Agent, 23.9.2016.